Ilse

Sinds 17 jaar ben ik eigenaar van Fysiotherapie de Rouw.
Met veel passie en inzet ontwikkel ik mezelf en mijn team, non stop.
Dit maakt dat er een dynamische praktijk ontstaat. Waarbij iedereen op de hoogte is van alle nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Ik hou me voornamelijk bezig met oedeemtherapie en oncologische revalidatie, dat is de richting waarin ik me al jaren aan het verdiepen en specialiseren ben. Juist deze doelgroep omdat je vaak in de meest kwetsbare fase van mensen, in hun leven komt. Het is erg fijn en dankbaar werk, juist dan, iets voor iemand te kunnen betekenen. Ik ben aangesloten bij het Onconet, FyNeOn, MLDV, NVFL, KNGF en Valpreventie Netwerk.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Parkinson en vanaf 2023 ook aangesloten bij Parkinsonnet.
Als praktijk bieden we uiteraard ook de algemene fysiotherapie aan denk hierbij aan herstel van sportblessure, hoofdpijn klachten, nekschouder klachten, herstel na operatie etc…
We zijn een allround praktijk met specialisatie in oncologie en oedeemtherapie. Daarnaast zijn we ook een steunkousen leverancier.

Graag tot ziens bij Fysiotherapie de Rouw.

Jet

Mijn naam is Jet Boersma-Otten.
In 2007 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam.
Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut in ziekenhuizen in Amsterdam en Haarlem. In deze periode heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met oedeem. Waarvoor ik de opleiding manuele lymfdrainage ad Vodder gevolgd heb in 2011- 2012.
Mijn hart ligt bij het behandelen en begeleiden van patiënten tijdens en na oncologische behandelingen. Hiervoor heb ik, met goed gevolg, de masterclass medische oncologiefysiotherapie doorlopen. Ik ben geregistreerd bij verschillende kwaliteitsnetwerken zoals FyNeOn en Onconet.
De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier ervaring opgedaan in een particuliere praktijk.

Als de diagnose kanker is gesteld, begint er een verdrietige maar ook een fysiek zware periode met ingrijpende behandelingen. Mijn doel is cliënten, tijdens en na deze periode, op een zo aangename en positieve manier te begeleiden en met hen samen te werken aan klachten zoals vermoeidheid, pijn, oedeem, conditie en krachtsverlies. Ook het terug krijgen van plezier in sport en bewegen is een leuk onderdeel van mijn werk.

Jet

Ad

Ik ben Ad van Heeswijk. Na 43 jaar praktijkhouder te zijn geweest per 01-07-2021 mijn mede-eigenaarschap overgedragen.
Naast algemeen fysiotherapeut de specialisaties Sportfysiotherapie, Dry Needling, coronaire hartaandoeningen & hartfalen.
Daarnaast gespecialiseerd in APM (Akupunkt Massage nach Penzel), waar ik mensen met complexe klachten mee kan helpen.
Mijn passie heeft altijd in de sportfysiotherapie gelegen en in de periode 1996 tot 2002 voor de duur van 6 jaar voor de BVO RKC Waalwijk als sportfysiotherapeut gewerkt.

Gezien het staken van mijn activiteiten per 31-12-2021 en het toch blijven boeien van het vak
nu de mogelijkheid aangegrepen om het team van fysiotherapie praktijk de Rouw te ondersteunen c.q. aan te vullen in hun behoefte aan een waarnemer. Met meer dan 40 jaar ervaring sta ik voor U en dus ook het team klaar.

Bart

Sinds mei dit jaar werk ik 2 dagdelen als algemeen fysiotherapeut bij fysiotherapie praktijk de Rouw.
Hiernaast ben ik docent Anatomie, Fysiologie en Pathologie aan het ROC Hilversum bij de opleidingen
Sport en Bewegen en Verpleegkunde.
De afgelopen 15 jaar dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut , heb ik mij kunnen specialiseren in
manuele technieken , Dryneedling, Dorn methode en Sportfysiotherapie.
De uitdaging voor mij als fysiotherapeut is om samen met de client een behandeltraject te kiezen
waarbij u lichamelijke klachten snel worden verholpen.
Naast mij werk ben hou ik van sporten , lange afstand fietsen, golfen en surfen

Peter

Mijn naam is Peter. Naast mijn eigen praktijk (sinds 1984) heb ik me per 1 mei 2022 aangesloten bij Fysiotherapie De Rouw. Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut zie ik veel patiënten met nek- en rugklachten. Ook  behandel ik veel (top)sporters met deze klachten. Voetballers, wielrenners (weg/cyclocross/mountainbike) en hardlopers zie ik regelmatig voor behandelingen. Door blokkades in rug/nek gaat het optimaal functioneren op het veld of op de weg vaak niet voor 100%. Kortom: een ervaren en allround fysiotherapeut met een no-nonsense mentaliteit.

Specialisaties: algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, rug-, nek-, en andere gewrichtsklachten, ontspanningsoefeningen via ademhaling, kaakklachten.

Sil

Mijn naam is Sil Steenbrink. Ik zit in het 4e jaar van THIM-hogeschool
fysiotherapie. De opleiding fysiotherapie ben ik begonnen door mij interesse in het menselijk lichaam en het kunnen helpen van patiënten met hun klachten.
Bij fysiotherapie de Rouw mag ik met veel plezier mijn laatste stage lopen en aansluitend zal ik het team van Fysiotherapie de Rouw gaan versterken als algemeen Fysiotherapeut. Zelf vind ik het leukste aan dit vak als iemand klachtenvrij de deuruit loopt. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met hockeyen, fitnessen, pianospelen en reizen.
Hopelijk graag tot ziens,

Willeke

Mijn naam is Willeke Baars en ik ben sinds februari 2013 met veel plezier  werkzaam bij fysiotherapie de Rouw.

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus gevolgd volgens het Medical Taping Concept. Hierbij wordt gewerkt met Cure Tape. Dit is een behandeltechniek voor spierproblemen, gewrichtsproblemen en oedeemklachten waarbij gebruik wordt gemaakt van elastische tape.

Ook ben ik sinds 2011 aangesloten bij het ClaudicatioNet, een landelijk netwerk voor etalagebenen. Door deze loopscholing kan door middel van therapie de coördinatie van het lopen worden verbeterd en de pijnvrije afstand vergroot.

In 2013 heb ik de opleiding Manuele Lymfedrainage gevolgd. Hierbij wordt geleerd om de lymfeafvoer van het hele lichaam te beïnvloeden, waardoor voorkomen kan worden dat afvalstoffen zich ophopen en daardoor klachten kunnen ontstaan. Eind  2019 ga ik starten met de opleiding Manuele Lymfedrainage volgens de Vodder methode, zodat we in de praktijk allemaal dezelfde werkwijze hebben, voor het verhelpen van deze klachten. Als aanvullen op de manuele lymfedrainage kunt u ook voor het aanmeten van alle steunkousen en bandages bij mij terecht.

In maart 2014 ben ik gestart met het eerste deel Dry Needling en in december 2014 heb ik deel twee afgerond.

Met Dry Needling worden door middel van een speciale techniek, de spieren aangeprikt met een naaldje waardoor ze op die manier snel en langdurig ontspannen.

Begin 2016 heb ik de opleiding echografie afgerond. Met de echo kan het onderzoek aangevuld worden door nog wat dieper te kijken wat de pijn veroorzaakt en waar die oorzaak zit.  Met de echo kunnen gewrichten, pezen en spieren in kaart gebracht worden, om zo beter te beoordelen wat de belastbaarheid is van deze structuren.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met jeugd- en jongerenwerk in mijn woonplaats. Dat doe ik met zoveel plezier, dat ik die interesse ook graag in mijn werk wil betrekken.

Niels

Mijn naam is Niels van Griensven. Ik ben 19 jaar en woonachtig in Vinkel. Momenteel volg ik de opleiding Fysiotherapie op de HAN in Nijmegen. Verder is mijn hobby voetbal.

Sinds kort werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik ben hier verantwoordelijk voor de telefonische, administratieve en huishoudelijke taken. Dus mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken help ik u graag!

Jetty van der Kolk

Ik verzorg met veel plezier alle declaraties en administratie binnen Fysiotherapie de Rouw.

Estelle

Mijn naam is Estelle de Koning en ik werk sinds juni 2022 als assistente bij Fysiotherapie de Rouw.

In september 2022 begin ik aan de studie fysiotherapie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Het werk als assistente bij Fysiotherapie de Rouw biedt mij de kans om me breed te oriënteren doormiddel van de diverse therapieën binnen de praktijk.

De leuke sfeer en fijne collega’s zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar het werk ga. De deskundigheid van het hele team zal zeker van pas komen tijdens mijn studie.

In veel gevallen zal ik het eerste aanspreekpunt zijn binnen de praktijk, ik help u dan ook graag verder.

Groetjes van Estelle.