Ilse

Sinds 18 jaar ben ik eigenaar van Fysiotherapie de Rouw.
Met veel passie en inzet ontwikkel ik mezelf en mijn team, non stop.
Dit maakt dat er een dynamische praktijk ontstaat. Waarbij iedereen op de hoogte is van alle nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Ik hou me voornamelijk bezig met oedeemtherapie en oncologie. Dat is de richting waarin ik me al jaren aan het verdiepen en specialiseren ben. Juist deze doelgroep omdat je vaak in de meest kwetsbare fase van mensen, in hun leven komt. Het is erg fijn en dankbaar werk, juist dan, iets voor iemand te kunnen betekenen. Ik ben aangesloten bij het Onconet, FyNeOn, MLDV, NVFL, KNGF en Valpreventie Netwerk.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Parkinson en vanaf 2023 ook aangesloten bij Parkinsonnet.
Als praktijk bieden we uiteraard ook de algemene fysiotherapie aan denk hierbij aan herstel van sportblessure, hoofdpijn klachten, nekschouder klachten, herstel na operatie etc…
We zijn een allround praktijk met specialisatie in oncologie en oedeemtherapie. Daarnaast zijn we ook een steunkousen leverancier.

Graag tot ziens bij Fysiotherapie de Rouw.

Jet

Mijn naam is Jet Boersma-Otten.
In 2007 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam.
Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut in ziekenhuizen in Amsterdam en Haarlem. In deze periode heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met oedeem. Waarvoor ik de opleiding manuele lymfdrainage ad Vodder gevolgd heb in 2011- 2012.
Mijn hart ligt bij het behandelen en begeleiden van patiënten tijdens en na oncologische behandelingen. Hiervoor heb ik, met goed gevolg, de masterclass medische oncologiefysiotherapie doorlopen. Ik ben geregistreerd bij verschillende kwaliteitsnetwerken zoals FyNeOn en Onconet.
De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier ervaring opgedaan in een particuliere praktijk.

Als de diagnose kanker is gesteld, begint er een verdrietige maar ook een fysiek zware periode met ingrijpende behandelingen. Mijn doel is cliënten, tijdens en na deze periode, op een zo aangename en positieve manier te begeleiden en met hen samen te werken aan klachten zoals vermoeidheid, pijn, oedeem, conditie en krachtsverlies. Ook het terug krijgen van plezier in sport en bewegen is een leuk onderdeel van mijn werk.

Jet

Ad

Ik ben Ad van Heeswijk. Na 43 jaar praktijkhouder te zijn geweest per 01-07-2021 mijn mede-eigenaarschap overgedragen.
Naast algemeen fysiotherapeut de specialisaties Sportfysiotherapie, Dry Needling, coronaire hartaandoeningen & hartfalen.
Daarnaast gespecialiseerd in APM (Akupunkt Massage nach Penzel), waar ik mensen met complexe klachten mee kan helpen.
Mijn passie heeft altijd in de sportfysiotherapie gelegen en in de periode 1996 tot 2002 voor de duur van 6 jaar voor de BVO RKC Waalwijk als sportfysiotherapeut gewerkt.

Gezien het staken van mijn activiteiten per 31-12-2021 en het toch blijven boeien van het vak
nu de mogelijkheid aangegrepen om het team van fysiotherapie praktijk de Rouw te ondersteunen c.q. aan te vullen in hun behoefte aan een waarnemer. Met meer dan 40 jaar ervaring sta ik voor U en dus ook het team klaar.

Bart

Sinds mei 2021 werk ik 2 dagdelen als algemeen fysiotherapeut bij fysiotherapie praktijk de Rouw.
Hiernaast ben ik docent Anatomie, Fysiologie en Pathologie aan het ROC Hilversum bij de opleidingen
Sport en Bewegen en Verpleegkunde.
De afgelopen 15 jaar dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut , heb ik mij kunnen specialiseren in
manuele technieken , Dryneedling, Dorn methode en Sportfysiotherapie.
De uitdaging voor mij als fysiotherapeut is om samen met de client een behandeltraject te kiezen
waarbij u lichamelijke klachten snel worden verholpen.
Naast mij werk ben hou ik van sporten , lange afstand fietsen, golfen en surfen

Peter

Mijn naam is Peter. Naast mijn eigen praktijk (sinds 1984) heb ik me per 1 mei 2022 aangesloten bij Fysiotherapie De Rouw. Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut zie ik veel patiënten met nek- en rugklachten. Ook  behandel ik veel (top)sporters met deze klachten. Voetballers, wielrenners (weg/cyclocross/mountainbike) en hardlopers zie ik regelmatig voor behandelingen. Door blokkades in rug/nek gaat het optimaal functioneren op het veld of op de weg vaak niet voor 100%. Kortom: een ervaren en allround fysiotherapeut met een no-nonsense mentaliteit.

Specialisaties: algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, rug-, nek-, en andere gewrichtsklachten, ontspanningsoefeningen via ademhaling, kaakklachten.

Sil

Mijn naam is Sil Steenbrink. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie in 2023 afgerond op THIM-hogeschool.
Na een stage periode van 6 maanden bij Fysiotherapie de Rouw mocht ik het team versterken als fysiotherapeut na het behalen van mijn diploma in 2023. Inmiddels heb ik me ook gespecialiseerd in dryneedling.
Zelf werk ik graag met mensen en hiervan krijg ik erg veel energie. Het leukste aan dit vak vind ik wanneer iemand klachtenvrij de deur uit loopt. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met hockeyen, fitnessen, pianospelen en reizen.
Hopelijk graag tot ziens!

Eva

Hoi, Mijn naam is Eva Nijdam, Ik ben in 2023 afgestudeerd aan avans hogeschool fysiotherapie, als algemeen fysiotherapeut. Wat mij inspireerde om fysiotherapeut te worden, is het werken met mensen en ze helpen om weer het gewenste activiteiten niveau te bereiken. Een belangrijk aspect van het beroep vind ik de aandacht voor de patiënt. Ik help graag mensen, en hoop samen de gemaakte doelen te bereiken. Naast mijn werk bij fysiotherapie de Rouw, ben ik ook actief bij een andere praktijk in het begeleiden en behandelen van sporters. Buiten werk ben ik regelmatig op de atletiekbaan te vinden, waar ik ook een verleden met topsport heb met veel blessureleed. Ik hoop u graag in de praktijk te zien.

Elle

Mijn naam is Elle van Drunen 24 jaar oud en moeder van 3 kinderen.

Vanaf juni 2023 ben ik werkzaam als Assistente binnen de praktijk en compressie therapeut in opleiding.
Vanaf jongs af aan heb ik al veel meegekregen van de praktijk met een moeder als fysiotherapeut en mag mezelf dan nu ook eindelijk gelukkig prijzen dat ik deel van het team mag gaan uitmaken.

Na ervaring opgedaan te hebben als verzorgende word dit mijn nieuwe uitdaging, ik zal mij de komende periode verder gaan verdiepen in allerlei taken binnen de praktijk en het aanmeten van steunkousen.

Hopelijk tot snel,
Elle

Estelle

Mijn naam is Estelle de Koning en ik werk sinds juni 2022 als assistente bij Fysiotherapie de Rouw.

In september 2022 ben ik begonnen aan de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven. Het werk als assistente bij Fysiotherapie de Rouw biedt mij de kans om me breed te oriënteren doormiddel van de diverse therapieën binnen de praktijk.

De leuke sfeer en fijne collega’s zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar het werk ga. De deskundigheid van het hele team zal zeker van pas komen tijdens mijn studie.

In veel gevallen zal ik het eerste aanspreekpunt zijn binnen de praktijk, ik help u dan ook graag verder.

Groetjes van Estelle.

Jetty van der Kolk

Ik verzorg met veel plezier alle declaraties en administratie binnen Fysiotherapie de Rouw.