JA, IK HELP MARRIA MET MIJN CARTRIDGE EN/OF MOBIELTJE

Chimpansee Marria leefde 13 jaar lang als ‘levende pop’ bij een Portugese familie in huis. Ze sliep in pyjama in bed, douchte met ieder gezinslid en at wat de pot schafte. In al die tijd zag ze nooit soortgenoten. Gelukkig konden we haar redden, maar we hebben jouw mobieltje of cartridge nu heel hard nodig om Marria een veilig thuis te geven! Help jij mee aan haar herstel?

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Het inleveren is eenvoudig én kost je niets! Lever je lege inkt cartridge en of kapotte mobieltje in bij Fysiotherapie de Rouw en wij zorgen er dan weer voor dat de volle doos bij stichting AAP terrecht komt. Op ons boodschappenlijstje zie je wat jouw mobieltje en cartridge voor Marria kan betekenen.