Fit de zomer in? Lees dan verder.

Bent u iemand die eigenlijk helemaal niet van sporten houdt, maar zich wel graag wat fitter wil voelen? Of bent u iemand die bang is niet goed genoeg te zijn om te kunnen sporten, doordat u te veel kwaaltjes heeft? Dan is onze wintertraining echt iets voor u. We gaan op een gezellige manier werken aan een soepel en fit lichaam. Rekening houdend met ieders individuele wensen en mogelijkheden. Onze groepjes zijn daarom klein met maximaal 7 deelnemers en u wordt begeleid door een fysiotherapeut werkend binnen het team van fysiotherapie de Rouw. Voor iedereen is bewegen belangrijk en gezond. Juist daarom willen  we met volle overtuiging diegene die nu thuis zitten op weg helpen. Op weg naar meer plezier en vertrouwen in bewegen en dus in uw lichaam. Vergeet ik nog een belangrijke reden: geen tijd…  tegen deze mensen zeg ik: als u niet goed voor uzelf zorgt een ander doet het niet. Maak tijd voor een gezond lichaam en uw geest zal volgen.

Hoe zien onze lessen er uit: we beginnen met een warming up op muziek waarbij we met eenvoudige bewegingen alle spieren gaan bewegen en rekken, daarna volgt een circuit training met allerlei uitdagende oefeningen, en tot slot gaan we ontspannen liggen en alle spieren rekken. We letten hierbij even op onze ademhaling. In de lessen zit een conditie opbouw.  De les duurt drie kwartier en u zult na afloop moe en voldaan naar huis toe gaan.

Groepslessen worden gegeven op:

  • dinsdagavond 19.00 tot 19.45
  • woensdagavond 19.00 tot 19.45
  • donderdagochtend 10.15 tot 11.00
  • zaterdagochtend 09.45 tot 10.30

De lessen worden het hele jaar door gegeven uitgezonderd vakantie periodes en feestdagen. In de zomer hebben we een zomerstop in de maanden juni, juli en augustus.

Aanmelden kan via email: info@fysiodr.nl of u kunt bellen naar 073-7370139

Graag tot ziens bij Fysiotherapie de Rouw, Uithovensestraat 30a in Hedel.