Ilse

Welkom op de vernieuwde site van Fysiotherapie de Rouw. Graag stel ik u op deze manier voor aan het team van Fysiotherapie de Rouw. We werken in Hedel met 7 enthousiaste leergierige en toegewijde collega’s , waarbij kennis kunde en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Ons streven is een patiënt daadwerkelijk te horen en te zoeken naar een zo adequaat mogelijke oplossing voor een ieders probleem. Iedere therapeut heeft zijn eigen specialisatie (s) en tijdens ons 6 jaarlijkse teamoverleg zorgen we voor kennis overdracht naar elkaar. Daarnaast volgen we allemaal jaarlijks diverse opleidingen en cursussen spreken we elkaar wekelijks voor patiënten overleg en zijn we dagelijks met ons vak bezig.

6 dagen en 5 avonden in de week zijn we voor u bereikbaar. Na aanmelding garanderen we dat u binnen 24- 48 uur terecht kunt daarmee hopen we u voldoende van dienst te zijn. Bedankt voor uw interesse in onze website en graag tot ziens in onze praktijk.

Willeke

Mijn naam is Willeke Baars en ik ben sinds februari 2013 werkzaam bij fysiotherapie de Rouw.

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus gevolgd volgens het Medical Taping Concept. Hierbij wordt gewerkt met Cure Tape. Dit is een behandeltechniek voor spierproblemen, gewrichtsproblemen en oedeemklachten waarbij gebruik wordt gemaakt van elastische tape.

Ook ben ik sinds 2011 aangesloten bij het ClaudicatioNet, een landelijk netwerk voor etalagebenen. Door deze loopscholing kan door middel van therapie de coördinatie van het lopen worden verbeterd en de pijnvrije afstand vergroot.

In 2013 heb ik de opleiding Manuele Lymfedrainage gevolgd. Hierbij wordt geleerd om de lymfeafvoer van het hele lichaam te beïnvloeden, waardoor voorkomen kan worden dat afvalstoffen zich ophopen en daardoor klachten kunnen ontstaan.

In maart 2014 ben ik gestart met het eerste deel Dry Needling en in december 2014 heb ik deel twee afgerond.

Met Dry Needling worden door middel van een speciale techniek, de spieren aangeprikt met een naaldje waardoor ze op die manier snel en langdurig ontspannen.

Dry Needling kan worden toegepast in de spieren van arm en been, en spieren rond de wervelkolom.

De derde en laatste cursus Dry Needling is speciaal voor patiënten met hoofdpijn en/ of kaakklachten, deze cursus zal ik in de toekomst ook nog gaan doen.

Sinds 2015 zijn we onderdeel van het Veldon netwerk, waarmee door middel van de Flexchair en een test een bewegingsanalyse gemaakt kan worden van de lage rug en het bekken.

Door de beweeglijkheid van de rug in kaart te brengen en daarmee te trainen kunnen rugklachten verminderen en/of (sport) prestaties verbeteren.

Begin 2016 heb ik de opleiding echografie afgerond. Met de echo kan het onderzoek aangevuld worden door nog wat dieper te kijken wat de pijn veroorzaakt en waar die oorzaak zit.  Met de echo kunnen gewrichten, pezen en spieren in kaart gebracht worden, om zo beter te beoordelen wat de belastbaarheid is van deze structuren.

Laura

Mijn naam is Laura van Daatselaar en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij fysiotherapie de Rouw. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik de minor wervelkolom gevolgd, hierdoor heb ik meer kennis en vaardigheden opgedaan rondom problematiek aan de rug.

Het komende jaar ga ik mijn kennis en technieken nog verder ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen.

Mijn motto is: ‘’Als je iets doet, doe het dan goed.’’ En dat is precies waar ik naar streef als fysiotherapeut. Samen met u bekijken we wat de oorzaak is van uw klachten en stellen we een behandelplan op, waardoor u zo goed mogelijk van uw klachten af wordt geholpen.

Graag tot ziens in de praktijk!

Ad Maas

Mijn naam is Ad Maas

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien werkzaam geweest in diverse praktijken en revalidatiecentra. In 2011 ben ik begonnen met de studie osteopathie. Nadat ik zelf met osteopathie in aanraking ben gekomen, ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in deze werkwijze en het idee achter deze werkwijze. Vanwege de andere zienswijze past dit prima binnen de praktijk, om zo op een andere manier en met een andere kijk naar het lichaam te kijken.  Het lichaam als geheel zien en daaruit op zoek naar de oorzaak van de klachten, waar die oorzaak zich ook mag bevinden in het lichaam. Dat is voor mij de uitdaging.

Manuela

Mijn naam is Manuela ​V​erhagen en ik werk met heel veel plezier in ​het​ leuk​e​ team ​van Fysiotherapie de Rouw.
​Sinds ​enkele​ jaren​ ben ik​ fysiotherapie assistente bij ​F​ysiotherapie de Rouw.
Als u ​de praktijk​ belt of binnenloop​t​ help ik u graag met het maken van u afspraak of andere vragen die u heeft met betrekking tot de praktijk en de verzekering.

Ook assisteer ik bij de Lymfapress, Andumed​i​c en het aanmeten van steunkousen. Verder voorzie u graag v​an​ een kopje koffie of thee.
Daarnaast verzorg ik ook een aantal administratieve en huishoudelijke taken binnen ​het ​team.

Hopelijk graag tot zien!

Heel veel groetjes van Manuela

Jetty van der Kolk

Ik verzorg met veel plezier alle declaraties en administratie binnen Fysiotherapie de Rouw.